تحولات منطقه

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
کد خبر: ۷۰۳۱۴۵

افسر نگهبان آتش‌نشانی شهر مشهد از نجات دو فرد گرفتار در عمق ۲۰ متری یک چاه در حومه شهر مشهد با تلاش آتش‌نشانان ۲ ایستگاه آتش‌نشانی خبر داد.

نجات ۲ فرد گرفتار از عمق چاه در حومه مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، سر آتشیار علی اخلاقی گفت: در پی تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر سقوط و گرفتار شدن دو فرد در داخل یک چاه در روستای عشق‌آباد در مشهد به چناران، ستاد فرماندهی بلافاصله نجاتگران ایستگاه‌های ۳۶ و ۷ را به محل این حادثه در ۲۰ کیلومتری شهر مشهد اعزام کرد.

افسر نگهبان آتش‌نشانی مشهد خاطرنشان کرد: با حضور نجاتگران آتش‌نشانی در محل مشخص شد دو جوان به دلیل نامعلومی در عمق ۲۰ متری یک چاه دچار حادثه و گرفتار شده‌اند که بلافاصله نجاتگران ضمن بیرون آوردن این دو نفر از درون چاه یکی از آنان را که جراحاتی را نیز داشت برای انتقال به بیمارستان تحویل تکنسین‌های اورژانس حاضر در محل دادند.

علت دقیق این حادثه توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha